Woonbeleving, wonen, woonwinkel, interieur, interieurproject, advies, advies aan huis, landelijk wonen, wonen landelijke stijl, landelijk, chique, landelijk chique, stijlvol, stijlvol wonen, beleving, harlekijntje, inspiratie, inspiratie voor stijlvol wonen, sfeer, sfeervol, uniek, roggel, interieurstyling, meubels, limburg, olav home, olavhome, advies aan huis, interieuradvies, kleuradvies, nieuwe woonkamer, harlekijntje25jaar, 25jaar, nieuwe kamer, nieuw interieur, meerssen, woondrome

Stijlvol Wonen

begint bij Harlekijntje en Woondrôme

Eenmaal binnen in een van beide winkels ga je op een avontuurlijke ontdekkingstocht te midden van eindeloze collecties woonaccessoires, woonobjecten en prachtige meubelprogramma’s.

‘Onze collecties zijn zó uitgebreid en uniek dat klanten zeker nog een keer een ronde door de winkel moeten maken om alles op zich te laten inwerken’, vertelt Charissa met een glimlach.‘

We helpen dan ook graag bij het maken van de juiste keuze. Wanneer klanten voor het eerst komen, willen ze zich meestal eerst oriënteren op de mogelijkheden die onze winkel te bieden heeft. Wanneer ze zich thuis voelen in onze interieursfeer, kunnen wij ze gericht helpen om hun eigen woonwensen te vervullen.’

Landelijk – Chic | Cosmopolitan – Chic

Wij onderscheiden ons door twee stijlen te combineren, Landelijk – Chic en Cosmopolitan – Chic. Beide stijlen zijn typerend voor Harlekijntje en Woondrôme. Of je nu liever een strakke hoekbank wilt met een velours stof of een landelijke bank met capitons in een linnen stof. Het wordt allemaal afgestemd op jouw woonwensen.

Interieuradvies nodig?

Bezoek onze winkels of neem direct contact met ons op!
Wij helpen je graag.
Mary, Berry & Charissa

Wij hebben de grootste collectie aan zitmeubels van Olav Home.
Hier hebben we verschillende soorten banken (hoekbank, loungebank), fauteuils, eetkamerstoelen, hockers en barkrukken.
Dit wordt allemaal gemaakt op jouw voorkeuren wat betreft afmetingen, stof en kleuren pootjes. Ook hebben we een uitgebreid houtprogramma; eetkamertafels, kasten, dressoirs, salontafels alles wordt op maat gemaakt. Door de ruime keuze aan kleur eikenhout, afwerking en afmeting is alles mogelijk.

Een mooie hanglamp of een chique staande lamp. Een sfeervolle tafellamp of een wandlamp. Wij hebben een ruime collectie verlichting voor de hele kamer. Ook voor een zeer ruime keuze aan lampenkappen kunt U bij ons terecht. Maak ook van Uw lamp een woonobject! Wij adviseren U graag.

Een moderne tuin, een strakke tuin, een symmetrische tuin of juist een asymmetrische tuin. Een tuin met waterpartijen, mooi ommuurd en toch met doorkijkjes. Grote objecten in een park-achtige ambiance, vogels in een volière en zittend aan de open haard. Wij geven U graag stijlvolle ideeën en adviezen.